Și-a mințit familia că are cancer timp de patru ani, toți au crezut-o și i-au fost alături mereu! Motivul pentru care a făcut asta e înfiorător, ce s-a întâmplat la sfârșit e tragic!

Clare Bain are 36 de ani, trei copii și este din Bolton, iar cazul ei a uimit o lume întreagă, femeia și-a mințit familia că mai are doar câteva luni viață. Și-a dus rudele la ședințe de chimioterapie false, cerea bani pentru tratamentul care, spunea ea, îi va face părul să nu mai cadă.

În prezent ea este vinovată de furt și fraudă, mai ales că și-a ales un moment extrem de dureros pentru a minți familia, socrul ei încă jelea moartea timpurie a soției sale, care se stinsese tot din cauza cancerului.

Soția care și-a păcălit întreaga familie că va muri de cancer a scos de la rude un total de 50.000 de lire sterline într-o perioadă de patru ani de zile, iar acum ea va sta doi ani în pușcărie pentru fapta sa.

Clare își ducea rudele la ședințe false de chimioterapie pentru ca acestea să îi dea bani pe care de obicei îi cheltuia luându-și haine sau plătind împrumuturi, ea intra singură în spital, iar pe cei care o conduceau acolo cu mașina îi lăsa să o aștepte la o cafenea din apropiere. Însă cea mai mare parte a banilor i-a furat de la socrul ei, de a cărui încredere a profitat cel mai mult, acesta o considera o adevărată fiică adoptivă.

Socrul a declarat: ,,M-am purtat cu Clare de parcă ar fi fost fiica mea și i-am dat tot ce aveam. Am avut încredere în ea, a fost lângă mine când mi-a murit soția.”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *