O mai știți pe fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani? În urmă cu patru ani cerșea pe străzile din Londra, iar acum duce o viață de lux! Și-a ridicat ditamai palatul! Cum a reușit într-un timp atât de scurt:

In urma cu 4 ani, Ramona de la Clejani, a fost surprinsa de echipa WOWbiz in timp ce canta intr-o piata din Londra. Acum are un palat si o masina scumpa in garaj.

Ramona Manole, fiica nelegitima a lui Ionita din Clejani, a reusit sa se ridice singura de la pamant, iar acum o duce din ce in ce mai bine. Ramona de la Clejani n-a primit niciun ajutor de la tatal ei, celebrul Ionita din Clejani, insa a mostenit de la acesta talentul si pasiunea pentru muzica.

Recent, Ramona si-a achizitionat un BMW la mana a doua, cu care circula atunci cand se afla in tara. Ea mai detine un automobil in Marea Britanie, ambele fiind cumparate din banii munciti de ea. Ramona a renuntat sa mai cante la coltul strazii si o face pe la nunti si petreceri romanesti, atat in tara, cat si in strainatate.
„Tata are jeep, eu nu am nici ce sa mananc. Stia ca eu si mama nu avem nimic in afara de un pat in care dormim. Desi e la curent cu situatia mea, ma lasa sa mor de foame”, spunea Ramona cu ceva vreme in urma. Acum, declaratiile nu mai sunt de actualitate, pentru ca femeia a depasit momentul.
„Mi-a foarte greu sa vorbesc de trecut. Am fost mereu sincera si v-am aratat si cand mi-a fost greu si vreau sa va arat si acum la bine. Ma simt bine, orice fata, orice om isi doreste o casa si o masina. Este o casa pentru am muncit foarte mult. Tot ce am astazi mi-a dat Dumnezeu. Sunt singura aici, dar in spate am o familie frumoasa si o multime de prieteni.

Mama mea mi-a fost mereu alaturi. Cu casa m-a ajutat unchiul meu. Degeaba ai bani daca nu stii ce sa faci cu ei.

In 3 ani am reusit sa strang toti banii. M-a ajutat mama mea. Din cantari am castigat banii. Casa m-a costat in jur de 50.000 de euro.”, a povestit Ramona de la Clejani.

„Acum ca ai zis de iubit, m-ai facut sa rad. Nu am cum sa aduc pe cineva in casa copiilor mei. Am si eu pe cineva, daca vrea Dumnezeu sa fie ceva e bine, daca nu asta este. Eu cant in primul rand ce simt eu.”, a mai povestit Ramona.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *