Testamentul lui Andrei Gheorghe: „Vă blestem să muriţi stând la coadă, să trăiți din salariu și să vă petreceți bătrânețea cu o pensie obișnuită!”

Testamentul lui Andrei Gheorghe. Celebrul prezentator a fost găsit în seara de 19 martie, în propria casă, fără suflare.

În urmă cu câteva luni de zile acesta şi-a alcătuit testamentul, unul social, şi l-a postat pe una dintre reţelele de socializare. Cuvintele lui sunt de-a dreptul impresionante.

„Vă blestem să muriţi stând la coadă, să trăiți din salariu și să vă petreceți bătrânețea cu o pensie obișnuită!”

Andrei Gheorghe milita pentru dreptate, pentru o viaţă mai uşoară a tinerilor, pentru respectarea legilor. În emisiunile pe care le-a realiza de-a lungul timpului, la TV sau la radio, acesta aborda, în maniera care l-a consacrat, teme sociale de actualitate, devenind astfel și unul dintre cei mai incomozi jurnaliști de la noi.

Mansarda Radio Guerrilla se va numi “Studioul Andrei Gheorghe”. “Te iubim!”

Mansarda Radio Guerrilla se va numi “Studioul Andrei Gheorghe”, au decis foștii colegi ai omului de radio, care a murit la vârsta de 56 de ani, lăsând multă durere în sufletele celor care l-au cunoscut.

Pe contul de socializare, foștii colegi de radio ai lui Andrei Gheorghe au postat un mesaj emoționant, după moartea acestuia.

“Andrei, cînd o sa trecem și noi acolo unde ai plecat tu, facem un radio. RADIOUL. ALA. CUM NE-AI ÎNVĂȚAT TU. Andrei, te iubim. Mult. Și-o să ne fie dor de tine pînă ne vedem.

Și-ți mulțumim din suflet că sîntem Oameni de Radio datorită ție, că ne-ai învățat cea mai frumoasă meserie din lume. Că ne-ai învățat. Că ne-ai certat pe fiecare dintre noi, ca ne-ai învățat. Că simțim. De ce ai plecat, numai tu știi, ca de obicei.

Că doar nu o să dai tu explicații cuiva. Poate nu ți-am spus niciodată, dar Radio Guerrilla ești si tu, mult. Mult. Mult. Mult de tot. Foarte mult, și-ți mulțumim din suflet pentru asta. Ce rău îmi pare ca nu ți-am mulțumit pentru asta niciodată.

Niciodată pentru că ai dispărut. De astăzi înainte, o parte din Mansarda Radio Guerrilla va purta numele tău, “Studioul Andrei Gheorghe”. For evă. Știm că o să te enerveze asta, dar n-am putut să ne abținem. Ești printre noi, ești în noi.

Te iubim. Îți mulțumim pentru ceea ce suntem. E parte din tine, este Piramida ta. Ne e dor de tine si o sa ne vedem la un moment dat, să facem RADIOUL. Respect & Love. Vorbim”, este mesajul postat pe contul de socializare a Radio Guerrilla.

Sursa: www.libertatea.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *