S-a scris despre el că ar forma un cuplu cu Iulia Vântur sau cu Katrina Kaif, însă o femeie din India a făcut o declarație incredibilă: „Salman Khan este soțul meu”

Salman Khan este unul dintre cei mai râvniți bărbați din India, iar viața lui sentimentală a fost întotdeauna unul dintre cele mai dezbătute subiecte din presa de la Mumbai.

În timp ce ziarele îl „cuplează” pe actor cu Iulia Vântur sau cu Katrina Kaif, o femeie din India a uimit pe toată lumea cu declarațiile ei. Aceasta susține că este soția starului de la Bollywood.
Celebrul actor are milioane de admiratoare în întreaga lume, iar acestea fac uneori lucruri ieșite din comun ca să atragă atenția.

Însă, o femeie a reușit să uimească toată India și a iscat un adevărat circ în clădirea de lux în care locuiește Salman.

Aceasta a declarat că este soția starului și a încercat să intre în apartamentul acestuia, însă a fost oprită de bodyguarzii lui Salman Khan, chiar la ușa apartamentului.

Salman Khan era în Abu Dhabi

Femeia era „înarmată” cu niște bețe mari pentru frigarui din oțel și a intrat fără probleme în complexul Galaxy Apartments Gates, unde se află apartamentul actorului. Agenții de pază au fost alertați după ce aceasta a început forțeze ușa și să bată puternic în ea.

Însă, în loc să anunțe poliția, ei au chemat pompierii. Și asta, pentru că tânăra a fugit apoi pe terasa complexului, unde își declara în gura mare dragostea pentru actor și amenința că se va sinucide. „Pompierii au reușit să o „dezarmeze” și apoi au lăsat-o să plece.

Ea continua să țipe <>. Era foarte agresivă”, a declarat o sursă.

Cu toate acestea, femeia nu avea nici un act care să dovedească că într-adevăr ar fi soția starului, iar Salman Khan nu era acasă. Acesta era în Abu Dhabi când a avut loc incidentul.

Sursa: www.libertateapentrufemei.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *