Simona Gherghe, operata de urgență! Lovitura primita la cateva luni de la nastere! Primele semne au aparut in timpul sarcinii, dar le-a tinut ascunse! Din pacate… a fost nevoită să facă asta! Ce a pățit prezentatoarea:

Proaspata mamica Simona Gherghe a fost nevoita sa suporte o interventie de indepartare a papiloamelor aparute pe timpul sarcinii.

Din cauza imunitatii scazute, vedeta sustine ca i-au aparut mai multe papiloame in jurul gatului si ca a fost nevoita sa si le scoata. Pentru o perioada de timp, Gherghe va purta esarfe in timpul emisiunii pentru a acoperi urmele lasate de interventie.

„Tocmai mi-am facut aceasta interventie la Spitalul Colentina, la doamna doctor Carmen Curea, careia ii multumesc 🙂 aveam foarte multe papiloame, aparute in sarcina, din pricina imunitatii scazute. Asa ca, o perioada, pana se vindeca pielea dupa interventie, o sa ma vedeti cu esarfe la gat”, a anuntat Gherghe.

Citeste si…Răsturnare de situație! Ce s-a întâmplat cu soţul Cristinei Manea, tânăra mamă din Pitești care a murit de cancer: Au strâns 170.000 de euro din donații, dar ea s-a stins! Ce a urmat e scandalos: „Mie imi este jena” Nimeni nu credea că bărbatul ar face asta:
Cristina Manea, tanara de 23 de ani din Pitesti si care a murit dupa un cancer diagnosticat in ziua in care devenise mamica, a primit mai multe donatii din partea oamenilor, pentru a se recupera.

In contul familiei au fost stransi peste 600.000 de lei, iar cu toate astea, spitalizarea femeii din spitalul din Lyon, Franta, nu a fost platita. Potrivit adevarul.ro, suma stransa din donatii este de 20 de ori mai mare decat costul spitalizarii.

Cristina Manea a fost internata o perioada la celebrul institut „Centre Leon-Berard” din Lyon, iar ulterior s-a mutat la o clinica din Turcia.

In luna ianuarie, in timp ce se afla la spitalul din Turcia, Cristina a murit.

„Când am plecat din spital, am plătit ce era la ora respectivă şi mi s-a spus că, dacă cumva e vreo diferenţă – ei erau de părere că n-o să mai fie – îmi vor trimite factura. Dar nu mi-au trimis nimic. S-a plătit direct din cont, online, dar astea sunt chestii care ne privesc strict pe noi. Oamenii au e-mail-ul meu, toate contactele. Din momentul în care mă sună, achit, nu se pune niciun fel de problemă”, spune Adrian Manea, soţul Cristinei.

Cu toate astea, consulatul Romaniei la Lyon a fost pus intr-o situatie neplacuta din cauza faptului ca familia Cristinei nu a achitat cheltuielile.

„Acest institut, care este de vârf aici, la Lyon, a fost foarte deschis cu noi (…) Este o situaţie neplăcută, pentru că a fost nevoie, la un moment dat, să facem apel la sprijinul lor. Or eu, care am intervenit pentru doamna Manea, nu mai am niciun fel de îndrăzneală ca, într-un caz similar, urgent, să apelez la ei”, mai spune consulul Anca Elena Opriş.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *