Chiar dacă trăiește în Miami acum și face o grămadă de bani, Costi Ioniță are o casă verde ca un pepene în România! Locuința este alcătuită din două corpuri, care comunică între ele printr-o pasarelă. Uite cum arată

Costi Ionita, care este originar din Constanta, si-a ridicat o casa in Bucuresti in urma cu cativa ani, cand activitatea muzicala o desfasura, in cea mai mare parte, in Capitala. El a cumparat un teren si a construit casa respectiva, proiectand-o cu doua corpuri care comunica intre ele la etajele 1 si 2 prin cate o pasarela.

Cantaretul si producatorul si-a gandit locuinta astfel incat aceasta sa serveasca si ca spatiu pentru birourile firmei sale de productie, dar si pentru studioul de inregistrari, toate aflate intr-unul din corpuri. Ce surprinde la casa lui Costi Ionita nu este atat stilul arhitectural, cat culoarea verde aplica pe peretii exteriori, care o face vizibila printre casele cenusii din cartier.

Se pare că în România a fost doar începutul carierei sale muzicale, care este în prezent spectaculoasă fiindcă Ioniță a reușit să colaboreze cu artiști internaționali precum Shaggy sau Faydee . Costi Ioniţă trăieşte pe „picior mare”.

În prezent cântăreţul locuieşte în Miami, Statele Unite, unde compune şi produce piese. În 2012 Costi Ioniţă a fost nominalizat la „Premiile Grammy” cu piesa „Dame”, pe care a produs-o, şi care a fost interpretată de Shaggy şi de Kat DeLuna, potrivit cancan.ro.

CITESTE SI: Ce vilă imensă are Maria Dragomiroiu! Uite în ce lux se răsfață cântăreața de muzică populară! „Nu am construit casa cu foarte mulți bani, ci cu suflet” Sufrageria are o dimensiune impresionantă:

Maria Dragomiroiu si sotul ei, Bebe Mihu, si-au facut o vila in Bucuresti de care sunt foarte mandri.

Artista de muzica populara l-a primit acasa pe Catalin Maruta, desi pana acum s-a ferit sa isi lase casa vizitata de jurnalisti.

Vila, care a fost gata in opt luni, este pe malul apei si este super-dotata. Maria Dragomiroiu are doua bucatarii, una in interiorul casei si alta afara, de vara. In gradina, plina de verdeata, cu flori, pomi si multi arbusti, este amenajata si o zona „pentru plaja”, cu sezlonguri.

„Nu am facut casa asta cu bani multi. Eu si fiica mea am fost „arhitecti”. Am fost terorista cu cei care au lucrat aici”, a spus Maria Dragomiroiu.

Sufrageria are si ea o dimensiune impresionanta si este decorata cu mobila din lemn masiv. „Am cumparat-o pe bucati, ca nu aveam bani. Prima oara am luat un scaun, dupa aceea inca unul si inca unul”, a dezvaluit cantareata la Happy Hour.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *