Ce au găsit exploratorii sub apa îngheţată din Antarctica pare desprins din filmele de groază! Oamenii au intrat în panică când au văzut una ca asta! Era acolo de zeci de ani

Un grup de exploratori care a mers în Antarctica a avut parte de o descoperire terifiantă, sub apele îngheţate.

Oamenii au găsit un yacht de provenineţă braziliană, iar priveliștea parcă e desprinsă din filmele de groază. Ambarcaţiunea se numeşte The Mar Sem Fim şi, evident, era cuprinsă de gheaţă. Exploratorii au fotografiat descoperirea şi au făcut imaginile publice.

Antarctica este regiunea polară din sudul Pământului care cuprinde continentul Antarctida și porțiunile sudice din oceanele limitrofe. Este situată în regiunea antarctică din emisfera sudică, aproape în întregime la sud de cercul polar antarctic și este înconjurată de Oceanul Antarctic. Aproximativ 98 % din suprafața Antarcticii este acoperită de o pătură de gheață cu grosimea medie de 1,6 km. Sursa: realitatea.net

Citeste si…Proiect de lege: Violul ar putea fi considerat crimă și pedepsit cu închisoarea pe viață

Violul ar putea fi considerat o crimă și pedepsit cu închisoare pe viață. Proiectul de lege, semnat de deputatul PSD Tudor Ciuhodaru, a fost depus în Parlament, la Senat, în calitate de primă Cameră sesizată. Inițiatorul afirmă că actuala legislație, care prevede un maxim de pedeapsă de 18 de ani de închisoare pentru violurile care duc la moartea victimei, este prea blândă, iar în țara noastră se manifestă o creștere alarmantă a acestor fapte ”abominabile”.

Potrivit inițiatorului, proiectul legislativ prevede înăsprirea pedepselor cu viol, scopul fiind scăderea numărului acestor infracțiuni și protecția victimelor. Astfel, prin propunerea legislativă depusă în Parlament, pedeapsa cu viol devine similară celei pentru crimă.

”Concret, sunt modificate articolele 218 și 219 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal, astfel încât pedeapsa cu închisoarea pentru raportul sexual, actul sexual oral sau anal cu o persoană, săvârșit prin constrângere, punere în imposibilitatea de a se apăra ori de a-și exprima voința, sau profitând de această stare crește, ajungând să fie curpinsă între 10 și 20 de ani.

Proiectul va fi dezbătut mai întâi de Senat și apoi va merge la Camera Deputaților, for decizional.

Închisoare pe viață pentru autorii violului care duce la moartea victimei

Inițiatorul propune pedeapsa cu detențiune pe viață sau închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi, atunci când sunt înregistrate circumstanțe agravante, astfel:

victima se află în îngrijirea, ocrotirea, educarea, paza sau tratamentul făptuitorului
victima este rudă directă, frate sau soră
victima nu a împrimit vârsta de 16 ani
fapta a fost comisă în scopul producerii de materiale pornografice
fapta a avut ca urmare vătămarea corporală
fapta a fost săvârșită de două sau mai multe persoane împreună.
IMPORTANT: Dacă fapta a avut ca urmare moartea victimei, pedeapsa este detențiune pe viață și interzicerea exercitării unor drepturi. Sursa: libertatea.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *