Omul ăsta are 100 de ani, A CERȘIT toată viața, dar nu a cheltuit NICIUN LEU. Ce a făcut cu banii l-a făcut CELEBRU, povestea lui e unică în lume

Omul ăsta are 100 de ani, A CERȘIT toată viața, dar nu a cheltuit NICIUN LEU. Ce a făcut cu banii l-a făcut CELEBRU, povestea lui e unică în lume

Omul din imagini este cunoscut tuturor din localitate drept Bunicul Dobri, el a trăit 100 de ani și a avut o inimă mare cât cerul. Acest bunic special călătorește zilnic 25 de kilometri din satul lui natal până în capitala Sofia, locul unde cerșește mereu.

Timp de o viață întreagă a CERȘIT adunând în jur de 50.000 de euro, dar acest om nu a folosit niciun ban pentru el!

În anul 2000 acest om minunat a lăsat moștenire bisericii toată averea lui, tocmai de aceea a și fost alungat de acasă. Dar el nu a renunțat și și-a continuat misiunea: a început să colecteze fonduri pentru restaurarea bisericilor. El este responsabil pentru renovarea a 4 biserici!

Pe lângă acest lucru bătrânul achită regulat facturile diferitelor orfelinate, la venerabila vârstă de 102 ani. Am putea spune de fapt că îi ajută pe oameni să se ajute între ei.

Bunicul Dobri încă trăiește, dacă vă întrebați cum ar trebui să arate un sfânt în ziua de astăzi, în imaginile acestea aveți răspunsul.

Mihaela avea 17 ani, locuia in Sannicolau Mare si a murit ieri chiar in curtea fabricii unde isi desfasura orele de practica. Ce s-a intamplat e cutremurator:

O elevă în vârstă de 17 ani la o şcoală profesională din Sânnicolau Mare a murit chiar în curtea fabricii unde işi desfăşura orele de practică. Mihaela Augustinov şi-a găsit sfârşitul sub roţile autobuzului care transporta muncitori de la fabrica de piese Delphi din oraş.

Elevă a Liceului Tehnologic „Kristofor Naco” din Sânnicolau Mare, fata şi-a găsit sfărşitul joi, în jurul orei 14:00, când elevii aflaţi în practică se aflau în curtea fabricii pentru a se pregăteau să plece acasă. Autovehiculul efectua manevre şi a călcat-o pe Mihaela. Fata a fost strivită de una dintre roţile autobuzului şi a murit.

„Este un accident de muncă de traseu. Fata făcea practică la Delphi cu acte în regulă la Delphi. Era toată clasa acolo. Profesoara i-a grupat într-un loc, iar fata a ieşit din grup şi a fugit prin faţa autobuzului. A agăţat-o cu roata din dreapta şi a călcat-o. Suntem conectaţi cu Poliţia din Sânnicolau Mare pentru a prelua toate datele”, a declarat, pentru „Adevărul”, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, Pavel Kassai. Şoferul autobuzului, un bărbat de 51 de ani, este cercetat pentru ucidere din culpă.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *