Becali jigneşte din nou femeile. „Toate alea care aleg bărbaţi cu 30 de ani mai bătrâni sunt nişte …”

Patronul echipei FCSB a depăşit o dată în plus măsura atunci când a vorbit despre femei. De data aceasta le-a jignit pe cele care îşi aleg ca parteneri de viaţă „bărbaţi cu 30 de ani mai bătrâni decât ele”. Din păcate nu este prima dată când Gigi Becali are un astfel de derapaj.
Declaraţia a fost dată în contextul în care la congresul PSD din weekendul trecut a fost prezentă partenera lui Liviu Dragnea. Irina Tănase este cu 30 de ani mai tânără decât liderul Partidului Social Democrat.

„O femeie, la modul general, nu vorbesc de cineva anume, care ia un bărbat cu 30 de ani mai mare, aia este c…ă. Asta este părerea mea. Orice femeie care face asta, părerea mea este că e c…ă. Ce să vadă la el? Dacă are 25 și ia unul de 30, ăla e băiat frumos. Se îndrăgostește de el. Nu înseamnă că ai sentimentul de materie dacă faci asta? Oameni de nimic. Vin să conducă România dar apar cu gagicile cu 30 de ani mai tinere. Păi ce suntem? Neamul râsului, țara râsului? Chiar așa de proști credeți că sunt românii?” a declarat finanțatorul roș-albaștrilor.

Din păcate nu este prima dată când Gigi Becali are un astfel de derapaj. În trecut, Becali a primit din partea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării mai multe amenzi pentru astfel de declaţaii în care femeile sunt jignite grav.

În 2007, a primit o penalizare de 500 de lei după ce un grup de 26 de femei au reclamat la CNCD o serie de afirmaţii, „jignind şi denigrând astfel statutul pe care poate şi trebuie să îl aibă o femeie în societatea din România”. Printre altele a spus că „femeia nu mai are nici o valoare după ce a adus pe lume un copil”.

În 2011, CNCD a solicitat ANAF blocarea conturilor lui Becali deoarece nu a stelistul refuza să plătească penalitatea de 2.000 de lei. „O sa platesc amenda, au înnebunit ăştia cu CNCD-ul. O să plătesc amenda, dar părerea mea rămâne tot aia. Mai mult, asta e o vorba din popor, nu pot schimba ei un proverb cu o amenda. Şi, până la urmă, pe mine mai mult de 25 la suta dintre femei ma felicită pentru ce am zis. Dintre femeile măritate mă refer. Pentru că dintre femeile măritate doar una din zece înşală”, declara la vremea respectivă Becali.

În 2013, deputata PRM Ana Cîrcu l-a reclamat după ce Becali afirmase despre membra PRM ca este „centurista, matroana de hotel şi femeie de doi lei”, iar CNCD l-a amendat cu 600 de lei.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *