RULETA SEXUALĂ, noul „joc” care a înnebunit planeta. Tot mai mulţi o practică, iar riscurile sunt uriaşe

RULETA SEXUALĂ este un nou „joc” care i-a înnebunit pe tinerii dornici de senzaţii tari şi plăceri nebune. Tot mai mulţi o practică, iar riscurile sunt uriaşe, avertizează medicii.

Ruleta sexuală este un nou tip de petrecere care devine tot mai popular printre amatorii de adrenalină şi plăceri trupeşti. „Jocul” imită ruleta rusească, doar că în loc de armă încărcată cu un singur glonţ „miza” este să scapi fără să te îmbolnăveşti. Ruleta sexuală a devenit deja foarte populară în Serbia şi Spania şi presupune organizarea unei orgii la care participă şi o persoană infectată cu HIV, fără ca restul participanţilor să ştie despre cine este vorba. De asemenea, niciunul dintre invitaţi nu are voie să folosească prezervative ca să se protejeze în timpul actului sexual, persoanele interesate de astfel de întâlniri considerând că riscul implicat de ruleta sexuală (adică de a fi infectaţi cu HIV, care poate să provoace SIDA) creşte senzaţia de plăcere.

Doctorul Josep Mallolas de la Spitalul Clinic din Barcelona a precizat că, de regulă, astfel de petreceri sunt organizate de bărbaţi homosexuali şi că în ultimii ani au apărut tot felul de trenduri sexuale periculoase care arată că oamenii nu mai iau în serios pericolul SIDA.

Ruleta sexuală se pare că a apărut pentru prima dată în Serbia. Anul trecut, o stripteuză din Serbia, Tijana, povestea că la aceste petreceri bizare iau parte iubitorii de sex extrem, participanţii poartă măşti, iar unul dintre ei are HIV, notează metro.co.uk. „Bogătaşii organizează astfel de petreceri riscante pentru alţi prieteni cu bani. Sunt atraşi de combinaţia de sex şi pericol, de ideea că ei ar putea fi cei care vor face sex cu persoana infectată cu HIV”, declara dansatoarea exotică.

Psihoterapeutul sexual Kate Morley a declarat pentru „Daily Mail” că persoanele interesate de astfel de petreceri simt că senzaţiile trăite vor fi cu adevărat intense numai dacă îşi asumă riscuri foarte mari. „Este ca şi cum ar combina orgasmul cu o doză mare de adrenalină. Însă este o alegere extrem de periculoasă”, a avertizat Morley.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *