Îl mai știi pe Costi Ioniță? Idolul puștoaicelor din Valahia , e de nerecunoscut! Trăiește în Miami și a dat lovitura printre străini… Nimeni nu-și imagina că va ajunge să facă așa ceva acolo:

Costi Ioniță a fost la un moment dat un adevărat star în România, apoi a plecat în străinătate unde a făcut tot muzică. Într-o poză publicată pe Instagram, Costi Ioniţă apare alături de cântărețul de culoare Shaggy, cu care a mai colaborat în trecut , şi cu care este bun prieten. Astazi Costi locuieşte la Miami, în Statele Unite, unde compune şi produce piese. În anul 2012 Costi Ioniţă a fost nominalizat la „Premiile Grammy” cu melodia „Dame”, pe care a produs-o, şi care a fost interpretată de Shaggy şi de Kat DeLuna, potrivit cancan.ro.

Se pare că în România a fost doar începutul carierei sale muzicale, care este în prezent spectaculoasă fiindcă Ioniță a reușit să colaboreze cu artiști internaționali precum Shaggy sau Faydee . Costi Ioniţă trăieşte pe „picior mare”, aşa că nu e de mirare că în ultima vreme a luat proporţii.

În imaginile susprinse de cancan, se vede că artistul are acum ”fălcuţe” şi o ”burtică” pe care nu o mai poate ascunde sub un tricou negru, ceea ce înseamnă că în ultima vreme nu a mai fost preocupat de modul în care arată şi a mâncat ce i-a poftit inima.. În plus, deși nu-și mai face probleme cu banii, în plan personal declară că nu și-a găsit încă jumătatea:

Foto: cancan.ro
În plan sentimental se pare insa ca artistul nu are deloc noroc. Costi Ioniţă cu toate ca se bucura de un succes imens, susţine că încă nu a găsit persoana care să-l convingă să facă un copil cu ea.

„Un om care ştie să trăiască poate să facă acest pas şi mai târziu. Şi mai contează şi cu cine. 95% dintre cuplurile din ziua de azi divorţează după 3 ani. Sunt mai multe chestii. Important e să faci acest pas cu femeia pe care o meriţi şi ea cu bărbatul pe care-l merită. Când există acea mare rezonanţă cu o fiinţă se întâmplă. Nu beau, nu mă droghez. Sunt fericit aşa”, a declarat recent Costi Ioniţă. Sursa: cancan.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *