Veste neașteptată pentru româncele trecute de 40 de ani. Medicii au făcut ANUNȚUL. Ce se va întâmpla

Se vorbește tot mai des în ultima perioadă despre posibilitatea ca femeile aflate la menopauză să devină mame.

Apar tot mai multe tehnologii revoluționare în sănătate, care sfidează tot ce am știut până acum despre legile naturii.

Mame la menopauză

Specialistul în infertilitate, dr. prof. Konstantinos Pantos din Grecia a susținut zilele trecute o conferință de presă în care anunța procedurile revoluționare ce vor fi aplicate în România pentru ca femeile aflate la menopauză să poate naște copii.

„Urmează să o aplicăm în următoarele săptămâni în București, pentru că ne propunem nu doar să atragem aici, în Grecia, pacienții din România, ci și să dezvoltăm această procedură în România, ceea ce va însemna o dezvoltare a turismului medical în România”, a precizat prof. dr. Pantos.

„Procedura respectivă s-a întâmplat și se întâmplă în Grecia. Femei din diferite țări au ajuns în Grecia și s-au obținut rezultatele respective. (…) În România procedura trebuie să fie acreditată, sunt niște lucruri care trebuie să se întâmple pentru ca într-o țară o procedură să fie folosită. (…) Toți avem interesul ca lucrurile să meargă mai departe și eu zic că or să meargă destul de repede, pentru că există o colaborare foarte bună”, a declarat un alt medic aflat la conferință.

„Se preia sânge de la femeia respectivă, se prelucrează, este o anumită categorie de celule care se aleg și celulele respective sunt injectate pe ovare. După câteva zile vedem cum răspunde femeia respectivă. S-a demonstrat că o mică rezervă ovariană rămâne în ovare și după ce femeia intră la menopauză și cu procedura respectivă activăm rezerva respectivă, astfel încât să putem să obținem o sarcină”, a precizat Andreas Vythoulkas.
Citeste si…Polițiștii au primit o scrisoare de la o fetiță de 9 ani, au citit-o, dar când au văzut o bancnotă de 50 de lei îndesată înăuntru, au înlemnit. Și-au dat seama și au fugit, ce a urmat i-a îngrozit
Un polițist care-și cumpără gogoși poate părea ceva banal, dar pentru Brooke, o fetiță de 9 ani, scenariul acesta va fi unul pe care-l va ține minte toată viața. Brooke stătea la rând, încercând să cumpere gogoși, dar când a ajuns la casier, a descoperit că nu are destui bani.

Totuși, exista în spatele ei un străin cu inimă mare, agentul de poliție Chad. Iar ceea ce a urmat a fost o serie de evenimente în lanț care pur și simplu au topit inimile oamenilor. Chad a spus casierului că va plăti el pentru fată, iar Brooke, surprinsă de gest, a fugit repede din magazin după ce și-a primit gogoșile.

Dar când a ajuns acasă, s-a gândit mai bine și a decis să scrie o scrisoare în care să mulțumească secției de poliție din cartierul ei! În scrisoare a pus și o bancnotă de 10 dolari, fiindcă atât costaseră gogoșile. Polițiștii au fost atât de mișcați de gestul fetei încât au pus mână de la mână și i-au cumpărat un card pentru jucării în valoare de 50 de dolari.

Dar ce a făcut fata cu cardul i-a surprins și mai mult: l-a dăruit unei campanii care se ocupă cu strângerea de jucării pentru copiii ai căror părinți nu își pot permite. Familia lui Brooke spune că fata a acționat de una singură. Acum, această fetiță de 9 ani a devenit un model pentru comunitatea din care face parte!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *