Un preot s-a îmbătat atât de tare, încât a adormit şi a fost cărat lângă sicriu la cimitir, pentru slujba de înmormântare

Slujba de preot nu e uşoară. O demonstrează o imagine postată de pe Facebook, cu un preot care trebuia neapărat să ajungă la o înmormântare.

Preotul apare întins lângă un sicriu, într-o remorcă trasă de tractor, pe un drum de ţară. Cel care a postat poza pe Facebook spune că ambii ocupanţi ai remorcii dorm, unul somnul de veci, celălalt somnul de beţie, potrivit site-ului Slavorum.

Cadrul surprinde un cortegiu funerar dintr-un orăşel din Serbia, iar autorul fotografiei povesteşte că preotul s-a îmbătat şi a adormit, dar trebuia să ajungă la slujba de înmormântare, aşa că a fost aşezat în remorcă.

Citeste si…Fost preot în sutană, mort de beat la volan. “Dumnezeu conduce mașina asta!”
Un barbat in sutana de preot, dintr-o comuna ieseana, ar fi condus vadit sub influenta bauturilor alcoolice, potrivit Realitatea.net. Preotul a fost filmat in timp ce dadea explicatii.

Preotul a negat că se afla la volan şi, întrebat cine a condus maşina, răspunsul lui a fost unul simplu: Dumnezeu! Deşi s-au amuzat copios de justificările date de bărbat, oamenii legii nu au avut de ales şi au deschis un dosar penal în acest caz.
Constantin Teleman, un fost preot din comuna ieşeană Costuleni, a testat la maximum răbdarea poliţiştilor. Deşi oamenii legi au vrut să îl tragă pe dreapta, acesta a ignorat semnalele şi a oprit după minute bune de urmărire.
Chiar dacă a fost răspopit, bărbatul purta încă sutana, ceea ce i-a indus în eroare pe poliţişti. Fostul preot s-a mutat pe bancheta din spate şi cu greu a recunoscut că el era cel care se afla la volan.

Citeste si…Preot arestat pentru că a ucis un om după ce s-a urcat beat la volan. A contat mult faptul că a fugit de la locul faptei

Luni seară, magistraţii Judecătoriei Galaţi au decis că preotul Dănuţ Hohotă (44 ani) trebuie să stea în arest preventiv cel puţin 30 de zile, în vederea continuării cercetării penale în ceea ce priveşte circumstanţele accidentului de duminică seară, în care un bărbat de 49 de ani ani a fost ucis pe raza comunei Schela din judeţul Galaţi. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Preot reţinut de procurori după ce a ucis un om cu maşina şi a fugit d… Preotul reţinut de procurori după ce a omorât un om cu maşina şi a fug… Poliţia a deschis un dosar penal în cazul preotului care scufundă viol… Situaţia se complică pentru preotul Dănuţ Hohotă (44 ani), parohul bisericii din satul Negrea, comuna Schela (judeţul Galaţi), care duminică seară a omorât un om cu maşina după ce s-a urcat beat la volan. După câteva ore de audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi preotul din Negrea a fost dus la Judecătorie cu propunerea de arestare preventivă. Şedinţa de judecată a fost relativ scurtă, iar magistraţii au decis că elibereze pe numele prelatului ortodox un mandat de arest preventiv pentru 30 de zile, pe motiv că ar putea influenţa martorii în timpul anchetei penale. A contat foarte mult şi faptul că preotul a fugit de la faţa locului după producerea accidentului rutier care a dus la moartea Mircia Ifrim (49 de ani) din Negrea, care mergea pe marginea drumului când a fost izbit în plin de maşina condusă de Dănuţ Hohotă. „Un bărbat de 49 ani, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă a drumului judeţean 251 K, a fost susprins şi accidentat mortal de un autoturism. După impact, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat ulterior în jurul orei 20.15, în apropierea localităţii Pechea. La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată valoarea de 1,34 mg/l, alcool pur în aerul expirat. . Dincolo de faptul că preotul era beat la volan (se pare că venea de la o petrecere), reconstituirea accidentului a relevat că victima nu doar că a fost izbită violent, dar şi a fost târâtă de maşină câţiva metri pe asfalt.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *