Femeia de 90 de ani se uita la Știrile de la 5, prezentatorul era nou și chipul lui i se părea cunoscut… Când în sfârșit și-a dat seama cine era, a pus mâna pe pix și hârtie și i-a scris tremurând: ,,După 30 de ani am…”

Îți mai amintești de educatoarea ta? Este uimitor dacă îți amintești. Înseamnă că prima ta profesoară a avut o contribuție importantă la dezvoltarea ta, și a avut un impact valoros asupra personalității tale.

Doamna Schik este una dintre acești oameni speciali care și-au dedicat viețile creșterii și educării copiilor mici. Și-a început cariera la grădiniță în anii 1940 și și-a pus sufletul și inima în fiecare persoană care a fost în clasa ei. Desigur, femeia a avut sute de elevi, dar asta nu înseamnă că i-a uitat. Acestă poveste este cea mai bună dovadă că a avut cu adevărat vocație în meseria sa.

Așa se face că într-o seară Doamna Schik a decis să se uite la știri. Când prezentatorul a apărut pe ecran, femeii i s-a părut surprinzător că îl găsește atât de familiar. În doar câteva secunde a făcut o descoperire șocantă – bărbatul de la televizor era un elev de-ai ei, de la grădiniță, din urmă cu 30 de ani.
Femeia chiar și-a amintit și numele lui: Cory Hepola. Schik era foarte mândră de Cory și a decis să îi și spună asta. De vreme ce fosta educatoare încă mai păstra toate biletele de la părinți, i-a fost foarte ușor să găsească adresa părinților lui Cory.

Iată ce i-a scris: ,,Salutați-l pe Cory. Spuneți-i că profa de la grădi are acum 90 de ani, îi place mult să se uite la el la televizor, e mândră de el și îi dorește (lui, dar și vouă) tot ce e MAI BUN pe lume!”
Cory a mers să îl vadă, i-a adus flori, și i-a adus și o scrisoare veche pe care tot ea i-a scris-o și și-au amintit de vremurile bune! Cu această ocazie el a găsit la ea un mic bilet scris de mama lui pentru educatoare: ,,Doamnă Schik, pur și simplu trebuie neapărat să vă mulțumesc pentru că ați făcut din primul an de școală al lui Cory, o experiență atât de minunată. S-a bucurat de fiecare clipă, și a plâns în ultima zi când și-a dat seama că nu se va mai întoarce la dumneavostră anul viitor. Ați fost o influență extraordinară asupra vieții lui Cory, dar și a multor altor copii și ar trebui să fiți foarte mândră de abilitățile pe care le aveți. Vă dorim o vară bună.” – Diane

Iată un clip minunat despre reîntâlnirea dintre educatoare și elev, după 30 de ani, să știți că vă va aduce lacrimi în ochi garantat:

Citeste si…Un nou copil pentru Ștefan Bănică Jr.: Lavinia Pârva, însărcinată? Imaginile care o dau de gol: „Lucrăm la…”: E fată sau băiat?

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în octombrie anul trecut, după patru ani de relație. Cei doi au dezvăluit de atunci că „lucrează” la un bebeluș și se pare că acest lucru s-a și întâmplat.

Frumoasa cântăreață radiază de fericire. Se pregătește să-și lanseze un nou single și se pare că va deveni, în curând mămică. Deși sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală, artista a fost dată de gol de faptul că în ultimele luni, a luat în greutate.

În ultimele imagini postate de artistă pe contul ei de Facebook, realizate la filmările noului ei videoclip, Lavinia afișează și un bust mult mai generos, sânii ei fiind vizibil mai mari. Mai mult, aceasta a renunțat să mai poarte verigheta, pentru că nu o mai încape, potrivit Click.ro.
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Junior s-au căsătorit anul trecut
sursa: lpf.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *