Copilul a uimit o lume întreagă, pasagerii din metrou au încremenit când au văzut ce-i făcea mamei sale. Cineva a pozat totul și a pus pe Facebook imaginea, acum îi știe toată lumea. Uite ce făceau

În ziua de astăzi, când toate ziarele sunt pline de titluri despre atacuri teroriste, incendii oribile sau crime, trebuie să existe ceva care să dea oamenilor speranță. Ceva bun.

Iată ce ne dă nouă speranță astăzi. Imaginea alăturată a fost realizată în metroul din Chengdu, China, de către un utilizator al rețelei chineze de socializare ,,Weibo”. Fotografia arată un băiețel stând aproape de mama lui, care adormise. Copilul îi ține geanta și ține și palma sub capul mamei sale epuizate, pentru ca scurtul ei somn, de care pare că avea atâta nevoie, să nu fie deranjat de nimic. După ce a fost pusă pe Facebook de către ,,China Global TV Network”, a avut peste 1.0000 de distribuiri. Motivul este unul foarte frumos!

Un utilizator de Facebook este cel care, probabil, face rezumatul perfect: ,,Ce drăguț! Mamele sunt de obicei, la sfârșitul zilei, epuizate. Nimeni nu le spune mulțumesc și nu le dă bani pentru că sunt mame. Singurul lucru care le răsplătește este comportamentul copiilor. Acest băiat este foarte matur, Dumnezeu să îl binecuvânteze!” Toți cei care au văzut fotografia au fost de acord, este meritul părinților pentru că au un copil atât de atent cu mama sa…

CITEȘTE ȘI: Problemele de sănătate nu-i dau pace! După ce medicii i-au spus dat veşti triste, Mara Bănică a ajuns de urgenţă în mâinile specialiştilor
La nici o săptămână de când a fost operată de urgenţă la un picior, Mara Bănică a chemat alarmată ambulanţa. Jurnalista se afla în platoul de la „Acces Direct”, după ce a mărturisit că are palpitaţii şi şi-a rugat colegii să sune imediat la serviciul unic de urgenţă 112.
Cum alarma s-a dat în cadrul emisiunii care era în direct, Mirela Vaida s-a îngrijorat pentru colega sa.

“Vreau să vă spun că Mara Bănică, a noastră colegă se află într-o cameră aici, unde a venit deja o ambulanţă. Şi chiar aş vrea să văd dacă e totul în regulă, dacă putem avea vreo informaţie, pentru că înţeleg acum că ea e chiar în ambulanţă acum, se fac investigaţii. (…).”, a spus prezentatoarea de la „Acces Direct”.

Problemele de sănătate ale Marei Bănică au apărut la nici măcar o săptămână de când ea a suferit o intervenţie chirurgicală la picior, după ce a călcat strâmb imediat ce a coborât de pe un scaun în timp ce se afla la cabina de machiaj. După operaţie, medicii i-au dat veşti cumplite: peste şapte sau opt ani va fi nevoită să îşi pună o proteză, pentru că altfel riscă să nu poată merge mai mult de o oră.

„Măi, mă simt mai bine, eu am avut o fractură de călcâi acum 13 ani, mai aveam dureri de la vreme. (…). Am călcat foarte strâmb c\nd m-am dat jos de pe scaunul de la machiaj (…), eu nu m-am dat seama de disctanţă şi (…), am călcat, eu neştiind că mi-am rupt cartilagiu. Sentimentule era aşa: o mie de cuţite îmi trec prin gleznă. (…). În şapte-opt ani voi ajunge la o proteză la picior. Eh, nu o să mă retrag, dar mi-a spus că am încredere în medici (…). Şi dacă o să fie să nu mai pot merge decât o oră, asta e, sunt fericită că trăiesc. (…).”, a mărturisit Mara Bănică în cadrul unei emisiuni TV săptămâna trecută.

Pe 26 octombrie, Mara Bănică a intrat în sala de operaţii, după ce a călcat strâmb cu piciorul stâng.

În trecut, jurnalista s-a confruntat şi cu sinuzită. Atunci medicii i-au recomandat să fie atentă la ce mănâncă şi să urmeze cu stricteţe tratamentul recomandat.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *