Astazi, fetita de 4 anisori ucisa de mama sa a fost condusă pe ultimul drum. Ce s-a întâmplat la înmormântare i-a lăsat pe toți cu gura căscată… Puțini se așteptau: Are legătură cu tatăl fetiței:

Fetiţa de doar patru ani de zile, care a fost ucisă de mamă, în Timişoara, va fi condusă pe ultimul drum astăzi.

Au trecut câteva zile de când Oana Neţ şi-a ucis fiica de doar patru ani de zile, iar apropiaţii şi soţul ei continuă să fie în stare de şoc.
Potrivit imaginilor surprinse de Observator, bărbatul nu s-a dezlipit de sicriul cu trupul neînsufleţit al micuţei.

De asemenea, el mărturisirea, zilele trecute, că nu-şi poate explica gestul halucinant al soţiei lui.

„Cred că a avut un moment de nebunie. Nu pot să… Nu ştiu, cred că … nici nu ştiu ce să cred, în dimineaţa respectivă a dus-o la grădiniţă, a luat-o de la grădiniţă, trebuiau să meargă la înot, nu am nici cea mai vagă explicaţie pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu era nebună, nu avea momente în care să cadă psihic, ea nu avea aşa ceva”, a explicat Marius Neţ, tatăl fetiţei de 4 ani.

Citeste si..Dezvăluiri incendiare: De ce nu mai face amor Nicoleta Luciu! „Nu se bagă în pat până nu…”. S-a aflat cel mai ascuns secret al vedetei:

Detalii surpriză au ieșit la iveală despre una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Deşi este cunoscută pentru aparițiile sexy, Nicoleta Luciu este foarte credincioasă şi respectă toate posturile din an.

Conform unor surse apropiate vedetei, ea obişnuieşte să ţină Posturile ca la carte încă de când avea 20 de ani.

“Nicoleta merge săptămânal la biserică, se roagă, stă la slujba. Tine toate Posturile, se spovedeste, se împărtăşeşte. Seara nu se bagă în pat până nu-şi face rugăciunile. E credincioasă şi aşa îşi educă şi copiii. Ţine post în ceea ce priveşte alimentaţia, dar nici sexul nu încape în discuţie. Iar postul Paştelui e cam lung, are aproape două luni. Soţul ei o înţelege, a învăţat care sunt Posturile din an”, susţin sursele citate.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *