Florin Busuioc a rupt tăcerea despre Neti Sandu! „Nu mai pot. O să bag mâna și o să o trag bine de păr”. S-a aflat ce i-a făcut astroloaga ani de zile:

Florin Busuioc este cel care a pus la cale “complotul”. El a hotarat, alaturi de colegii din echipa emisiunii de dimineata de la Pro TV, sa puna capat controverselor legate de faptul daca Neti Sandu ar purta peruca.

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute astroloage de la noi, ea prezinta horoscopul la tv inca din 1995. Neti Sandu are 59 de ani si aceeasi coafura de cand a aparut prima data la tv.

Neti Sandu poarta peruca? Florin Busuioc vrea sa o traga de par in direct
“Intr-o dimineata, in direct, o sa o iau de par, o sa bag mana si o sa o trag bine de par ca sa vada toata lumea ca nu poarta peruca. Nu mai pot, toata lumea ma intreaba daca ea poarta peruca. Asa rezolvam situatia, daca ea nu vrea sa se ciufuleasca si sa vada lumea ca e parul ei”, a spus glumind Florin Busuioc.

Intrebata ce parere are de faptul ca lumea inca mai crede ca poarta peruca, Neti a raspuns cu umor: „Nu mă deranjează, mă surprinde că nu au înţeles acest lucru. Unii vin şi mă trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alţii mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel nu e uşor de aranjat!”.

Povestile nestiute din viata lui Neti Sandu! La 58 de ani, vedeta tv explica motivul pentru care si-a pierdut marea iubire a vietii. Ce pateste Neti pe strada: “Unii vin şi ma trag de par, sa vada daca e peruca!”

Fara sa-si arate deloc varsta, Neti se bucura de un mare capital de simpatie din partea publicului ei devotat, care vrea sa stie cat mai multe despre cea care le spune in fiecare dimineata, de atatia ani, cum o sa le mearga in viata, sanatate si cariera.

„Eu funcţionez nestingherită pe stradă. Nu mă ascund cu nimic. Dacă vreau să iau tramvaiul îl iau şi merg două staţii. Nu rezist mai mult (Râde)! Dacă vreau să iau o maşină, atunci iau maşina! Oameni sunt uluiţi când văd că fac asta. Lumea are curaj şi mă întreabă dacă sunt eu. Îmi spun că semăn cu Neti Sandu, iar eu le zic că aşa e (Râde). Dăcă mă întreabă dacă sunt chiar Neti Sandu, atunci le zic că aşa e.

Dar dăcă nu mă recunosc, atunci eu nu sunt Neti! Ies cu nepoţii mei la toate meciurile din weekend, în cele mai neaşteptate locuri, nu mă ascund. Poate că nu epatez, pentru că eu aşa mă îmbrac. Probabil că dacă aş fi genul elegant ca la televizor, cu pantofiori şi cu poşeţică, sigur m-aş decupa mai bine. Dar nu sunt în stare să fac atâta efort să fiu ceea ce ei cred!”, a marturisit Neti.

Chestionata si despre viata ei sentimentala, vedeta tv a dezvaluit si motivul pentru care s-a despartit de marea ei iubire, chiar in 1995, inainte sa intre in televiziunea in care lucreaza si acum. „Înainte să intru la Pro TV s-a întâmplat, cu două săptămâni înainte. Nu a fost vorba de coincidenţă, a fost vorba de mai multe elemente. Situaţia care generase asta era cauzată de un Saturn, care trebuia să încheie un lucru şi pe loc să declanşeze altul. Mai e un lucru. Saturn încheia o etapă, iar Jupiter dădea drumul altei etape. Tocmai pentru că al treilea element intrase în joc s-a întâmplat asta, şi pe care nu îl prefiguram, de-asta astrologia e nemaipomenită, chiar dacă faci raţionamente şi calcule”, a povestit Neti Sandu.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *