Aceasta batranica plangea intr-o benzinarie din Cluj! Era moarta de foame! Gestul facut de politistul din imagine a lasat pe toata lumea fara cuvinte

Un bărbat a postat pe pagina lui de Facebook câteva fotografii cu un polițist și o bătrânică, dar și un mesaj destul de emoționant. Calin Sestras a ținut să felicite Poliția Română, pentru gestul de care a dat dovadă polițistuș, după ce a văzut o bătrânică care plângea în benzinărie.

Totul a avut loc în Cluj! După cum povestește bărbatul, un polițist de la circa 5 Grigorescu a văzut o bătrânică care plângea într-o benzinărie, din cauză că era moartă de foame. Polițistul, fără să stea pe gânduri, a mers și i-a cumpărat de mâncare bătrânei.

Gestul l-a impresionat foarte tare pe Calin și a decis să facă o postare pe rețelele de socializare.

“Extraordinar gest ,mai sunt si oameni printre noi!!! Un politist de la circa 5 Grigorescu ( Cluj ), nu stiu numele lui, a vazut o batranica care plangea in benzinaria de langa Napoca ca e moarta de foame, atunci acel politist fara nici un cuvant a mers si i-a cumparat de mancare. Cinste Politiei Romane ca are asa oameni.

Toata stima, domnule politist”, este mesajul postat de bărbat pe pagina lui Facbook.

O BĂTRÂNĂ DE 96 DE ANI A MERS PENTRU PRIMA OARĂ LA SPITAL

O bătrână de 96 de ani, Leonora Saiu, a fost recent pentru prima oară la medic. Originară din județul Bacău, bătrâna a fost dusă la doctor după ce nora ei a observat că nu mai vede bine. Atunci când au consultat-o, medicii au văzut că suferea de cataractă, potrivit telem.ro.

Declarația norei bătrânei este relevantă pentru suferința bătrânei, care în ultimii ani nu mai vedea aproape deloc.

“Cât a stat mort patru zile în casă (n.r.- fiul bătrânei), ea se urca la el în casă şi nu l-a văzut. Că nu vedea. Mergea şi-l pipăia de la picioare până la cap, ea nu l-a văzut”, a povestit nora bătrânei. Femeia a fost operată, iar acum și-a recăpătat vederea.

În afară de această problemă gravă cu ochii, Leonora Saiu, nu a avut alte probleme de sănătate serioase de-a lungul vieții, care să o facă să meargă la doctor. Atunci când răcea, femeia se trata singură, cu aspirină. Iată că această vizită la doctor a scos, însă, la iveală cataracta de care suferea bătrâna, iar acum, după operație, se poate bucura să își vadă apropiații în ultimii ei ani de viață.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *