Era la volan atunci când a observat o fetiță mergând singură pe marginea unei șosele aproape pustii. a oprit și a întrebat-o ce a pățit, dar când i-a aflat povestea oribilă, a rămas fără cuvinte! Iată prin ce trecuse micuța

Majoritatea părinților își numesc copiii îngeri, dar această familie din Canada chiar are motive întemeiate să o facă, iată de ce.

În urma unui accident teribil pe o autostradă din Canada, impactul i-a rupt spatele mamei fetei, iar frățiorul ei avea sângerări intracraniene. Așa că fetița cea curajoasă s-a cățărat până sus, înapoi pe șosea și a mers după ajutor.

Angela Shymanski își conducea fiica, Lexi, în vârstă de 5 ani, și pe Peter, care avea 2 luni. Dar se pare că mămica, care își creștea copiii singură, era prea obosită și a închis pentru o secundă ochii la volan din cauza muzicii liniștitoare pe care o pusese pentru copii. Mașina lor a zburat 12 metri, a căzut într-o râpă și a lovit un copac. Lucrurile se puteau sfârși și mai tragic dacă nu era Lexi.

Fetița s-a trezit și și-a găsit mama inconștientă și pe Peter, fratele ei, plângând. A reușit să iasă din strânsoarea centurii de siguranță și să iasă din mașină. Desculță, ea s-a cățărat sus pe stâncă și a început să facă cu mâna tuturor mașinilor care treceau.


Numai norocul pur a făcut ca prima mașină care a oprit să fie un paramedic pe care fata l-a condus la locul accidentului. Acolo el și-a dat seama că spatele mamei era rupt, așa că a sunat după ajutor, pompierii au trebuit să coboare după ea pentru a o trage în sus cu frânghii în siguranță. Pe ea și pe Peter, bebelușul, deopotrivă.

Iată ce a mărturisit Angela, mama lui Lexi: ,,Doar pentru că s-a cățărat și a făcut cu mâna oamenilor suntem în viață. E uimitor, sunt mândră de ea că a făcut asta”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *