ANUNȚ ȘOCANT! RĂSTURNARE DE SITUAȚIE !„Va fi PRIM-MINISTRU în România”

Gabriela Firea: declaratia care cutremura Romania

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, la Sinteza zilei, la Antena 3, ca Liviu Dragnea este persoana cea mai indreptatita sa fie prim ministrul Romaniei.

”Persoana cea mai indreptatita care trebuie sa fie prim ministru va fi prim ministru in Romania, si anumele presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Nu e vorba ca afirmam noi, cei de la PSD, cei care stim ce a facut dl Dragnea cat de mult s-a implicat in campanie si a adus la aceeasi masa specialisti cu care a lucrat direct la programul de guvernare, nu prin consilieri. (…)

Are toata credibilitatea necesara, are si popularitatea, are votul romanilor si este cel care a realizat programul de guvernare pe care il vom aplica in perioada urmatoare”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

In acelasi timp Senatul a adoptat, cu unanimitate de voturi, proiectul de lege privind aprobarea OUG nr. 14/2017 pentru abrogarea OUG nr. 13/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal si a Legii nr.135/2010 privind Codul de procedura penala, precum si pentru modificarea Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala.

Raportul favorabil cu amendamente intocmit luni de Comisia juridica a fost asumat de plenul Senatului cu 120 de voturi ‘pentru’.

Proiectul legislativ are un caracter organic si a fost adoptat de Senat, in calitate de prima Camera sesizata, cu 118 voturi ‘pentru’.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *