Această femeie trăiește într-un container de metal, în timp ce fiul ei este un fotbalist celebru și câștigă 2 milioane de euro pe an! „Este un container fără ferestre, nu există toaletă”. Uite cum arată:

O femeie este nevoita sa traiasca pe strazi, intr-un container de metal, in timp ce fiul ei, fotbalist la Arsenal, castiga 2 milioane de euro pe sezon!

Povestea femeii care i-a dat viata fotbalistului de la Arsenal, Ainsley Maitland-Niles, este una de-a dreptul cutremuratoare. Jules Niles, 38 de ani, traieste ca un om al strazii, intr-un container de metal.
Totul a inceput in urma cu doi ani, cand Maitland-Niles si fratele sau mai mic, Cordi, au plecat din casa in care locuiau impreuna cu mama lor, fara sa ofere vreo explicatie.

De atunci, femeia traieste intr-un container de metal, in timp ce Ainsley locuieste alaturi de fratele sau mai mic, intr-un apartament de 1 milion de euro in Londra.
Pentru ca Jules Niles se confrunta acum cu posibilitatea de a fi evacuata si din acel mic container de metal, ea a hotarat sa povesteasca pentru Daily Mail ce i se intampla.

“De multe ori stau pe jos si plang. Este un container fara ferestre, nu exista toaleta sau dus. Ar putea sa imi cumpere un apartament cu banii pe care ii castiga in doua saptamani! Banii i s-au urcat la cap si am ajuns in situatia asta. Fiul meu joaca pentru Arsenal si eu am ajuns un om al strazii. stiu ce inseamna sa poti face un dus, sa te speli pe dinti sau sa stai in camera ta. Mi-e dor de toate astea, dar cel mai mult mi-e dor de familia mea. E oribil. As vrea doar sa stiu cu ce am gresit”, a spus mama starului de la Arsenal.

Sursa: libertatea.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *