A găsit un animăluț ciudat în fața casei, l-a luat și l-a ajutat să-și revină, dar n-ar fi bănuit niciodată peste ce a dat! Încă nu-și poate explica cum a ajuns așa ceva în oraș! Un caz unic în lume! Uite ce era de fapt

În urmă cu trei ani, Jeff Long făcea o plimbare în apropierea casei sale din statul american Florida, când a găsit ceva pe trotuar care îi va schimba viața pentru totdeauna. Nici acum nu își poate explica cum de acest micuț a putut nimeri pe un trotuar în Florida, mai ales de când a aflat ce este de fapt acest animăluț.

Se pare că ceea ce găsise Jeff era o veveriță zburătoare, care părea aproape pe moarte în climatul cald din Florida. Bărbatul a simțit brusc nevoia de a ridica micuța ființă de pe jos pentru a o ajuta, deși știa că șansele ca cel mic să supraviețuiască erau foarte mici.

Cu toate acestea, Jeff a dus vietatea fragilă acasă și, în ciuda tuturor șanselor care erau potrivnice, a supraviețuit! Acum micuțul adorabil este în viață și se simte bine, iar Jeff l-a integrat în familia lui, ba chiar i-a dat și un nume: Biscuite.

A durat trei luni până când Biscuite s-a însănătoșit complet, iar acum Jeff și Biscuite sunt prieteni la cataramă, de nedespărțit. Vă prezentăm mai jos câteva imagini pe care Jeff le-a postat pe contul lui de socializare. Cine ar fi crezut că această creatură va supraviețui și va deveni prietenul cel mai bun al salvatorului? Incredibil!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *