A găsit un ou mare și negru, i-a plăcut și l-a ținut în casă. Dar peste 45 de zile a crezut că leșină când a văzut că ieșea ceva uriaș din el! „Așa ceva n-am văzut de când sunt!” Incredibil peste ce dăduse

Charlotte Harrison este mama a trei copii și a cumpărat un ou ciudat pe internet. Era un ou de Emu, însă partea incredibilă a fost aceea că, apoi, timp de 45 de zile, a și clocit oul, iar pasărea „s-a născut” pe data de 5 ianuarie 2017. L-au botezat Kevin… De atunci, Kevin o urmărește pe mamă peste tot prin apartamentul lor de trei camere fiindcă el crede că femeia a mama lui.

Harrison a declarat pentru The Sun: „Am avut atât de mare grijă de ou încât simțeam nevoia să îl protejez pe Kevin, asta probabil fiindcă am avut grijă de el în perioada de incubație, iar procesul e similar cu cel al unei nașteri. Iar sentimentul e reciproc, mă urmărește peste tot, crede că sunt mama lui”.

Bucuria a durat doar 15 zile, femeia postase pe internet un clip cu mica ei minune, iar cineva a raportat-o la autorități. Femeii i s-a spus că apartamentul ei nu este un mediu bun pentru a crește un emu, deoarece aceștia pot ajunge și la înălțimea de 1,8 m și pot cântări 64 de kilograme, ba mai mult, pot trăi chiar și 20 de ani și uneori poate deveni agresiv cu oamenii, sau îi poate considera parteneri sexuali.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *