VIDEO! Mamă bătută și terorizată de fetița de șase ani. La episoadele violente, este nevoie să intervină și buncii acesteia, însă întreaga familie se teme de copila agresivă

Demi, o fetiță de șase ani din Marea Britanie, și-a îngrozit mama și bunicii, din cauza comportamentului său agresiv.

Lisa, în vârstă de 29 de ani, locuiește cu părinții săi Sharon (57 de ani) și Pete (58 de ani) în suburbia Oldbury din Birmingham. Pentru a o controla pe fetiță, care are adesea episoade violente, este nevoie să intervină și buncii acesteia, însă întreaga familie se teme de copila agresivă, scrie tabloidul The Sun.

Din cauză că Demi nu acceptă să fie refuzată, mama acesteia s-a ales cu ochiul vânăt, cu mușcături. Mai mult, fețița își trage mama de păr și o lovește cu pumnii.

„Poate fi o fetiță încântătoare, foarte iubitoare, însă comportamentul ei se schimbă într-o clipă”, a declarat mama copilei, care a apelat la emisiunea „Copil violent, părinte disperat”, pentru a găsi soluții de remediere a comportamentului fetiței.

La rândul său, bunica Sharon a declarat că Demi se poartă „de parcă cineva i-ar activa un buton” care scoate la suprafață cealaltă personalitate a fetiței.

Familia se referă la episoadele de agresivitate ale fetiței ca „Demi cea rea”, iar din acest motiv, copila percepe ceea ce se întâmplă ca fiind cauzat de o altă personalitate.

„Demi cea rea o trage pe mami de păr, o mușcă, o lovește, o înjură”, le-a spus fetița psihologilor.

Întrebată despre comportamentul agresiv, ea a continuat: „Uneori mi-aș dori să o ucid pe Demi cea rea, dar nu am cum să o fac. Este oribilă.”

Sursa: Stirileprotv.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *