Un jurnalist român mers la familia lui Raed Arafat în Palestina! A descoperit un detaliu incredibil în trecutul doctorului! Uite ce nu știa nimeni despre Raed Arafat: ,,România l-a…”

Trecutul deja celebrului doctor Raed Arafat este un relativ mister pentru publicul românesc, dar iată că un jurnalist român a descoperit un detaliu care ne face să-l apreciem și mai mult!

Jurnaliștii de la Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație au mers în Palestina, mai precis în orașul Nabulus pentru a discuta cu rudele secretarului de stat. Așa au aflat faptul că Raed Arafat a plecat de lângă familie atunci când a decis să devină medic. În plus, familia medicului este un extrem de înstărită, deținând proprietăți importante în oraș.

Tatăl său, Daud, și-a dorit ca fiul lui să preia afacerile familiei, și nu a fost prea fericit atunci când a aflat că Raed Arafat are o altă vocație. În plus, se pare că lui Arafat i-ar fi venit ideea ambulanțelor chiar de la tatăl său, care a lucrat ca șofer pe o ,,salvare în Nablus”.

Un văr al lui Raed Arafat a povestit: „Îi mergea mintea, și-a construit singur afacerile. A devenit unul dintre cei mai bogați din oraș. Când a apărut radioul în regiune, el a adus difuzoare din Japonia sau Coreea și le-a asamblat aici, în carcase. A făcut făbricuța pe care apoi a vândut-o”, potrivit crji.org.

,,Deseori îi spun că România l-a luat de lângă noi. Noi doi ne vorbim doar la ocazii de familie și de sărbători, ne felicităm”, a mai adăugat vărul Nasir despre Raed, potrivit aceleiași surse.

Pe de altă parte, mama lui Arafat are 81 de ani, locuiește pe o colină, într-un imobil pe care consilierul de stat a menționat-o și în declarația de avere.

Sursa: crji.org

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *