A văzut un cerșetor leșinat pe stradă și a sunat la salvare. Dar după ce i-a citit mesajul de pe pancartă, i-a luat coșul și a plecat. Ce a făcut mai târziu nici ei nu-i vine să creadă, a ajuns celebră din cauza asta

Când o femeie din Los Angeles a văzut un bărbat fără adăpost leșinând pe străzile aglomerate din Hollywood, în primăvara trecută, a făcut ceea ce ar fi făcut oricine, a sunat după ajutor și a stat cu el până a sosit ambulanța. Dar această femeie a făcut mult mai mult.

Ea și-a dat seama, după ce l-au dus la spital, că toate lucrurile care aparțineau acelui om care oricum avea atât de puține, vor rămâne în urmă, iar el va rămâne de-a dreptul fără nimic!

Dana Lee Calabrese a spus: ,,Pur și simplu nu puteam suporta ca acest om să piardă tot ce avea pe lume.” Așa că a făcut ceva incredibil de frumos: i-a luat căruciorul unde își ținea toate obiectele și l-a dus la ea acasă, pentru a păstra totul în siguranță, până omul se făcea bine.
Atașat de cărucior era următorul mesaj: ,,Numele meu este Douglas Dean Hall. Sunt veteran de război cu handicap, încerc să ajung în New York. Nu cer pomană, cer un semn de bunăvoință – orice ajută. Mulțumesc!”

Dana a postat un mesaj pe Facebook în acea noapte, cerând ajutor în a-l găsi pe bărbatul care își pierduse piciorul pe front, în Kuwait. O lună mai târziu, ceva miraculos s-a întâmplat: i-a scis cineva spunându-i că l-a găsit! O oră mai târziu, Dana a postat o poză cu el.

Dana a adăugat următorul text alături de imagine: ,,L-am găsit, acum să-l ducem la New York! Probabil ar trebui să menționez că de câteva ori a fost în lacrimi în timpul conversației noastre din noaptea asta, o dată a și strigat din toate puterile că Dumnezeu e bun. Finalurile fericite chiar există!”

Afectată de povestea omului, Dana i-a făcut o pagină pe un site de binefacere și oamenii au donat aproximativ 4.000 de dolari pentru a-l ajuta. Finalurile fericite chiar există, mai ales dacă oamenilor le pasă de ceilalți!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *